torsdag 20. mars 2014

Sandarcup 8-10 august 2014

Vi har meldt på ett lag til Sandarcup i Sandefjord i sommer, etter at 13 av dere gjennom spørreskjemaet har sagt at dere har lyst til å delta. Noen har fortsatt ikke svart. De fleste har sagt de vil delta med med familien sin. Dette betraktes ikke som en bindende påmelding, i tilfelle noen lurer på det. Men vi håper selvfølgelig at så mange som mulig deltar.

Se info om Sandarcup her: http://www.sandarcupen.no

Cupen går av stabelen 8-10 august. Alle spillerne, samt et par voksne, vil bli forlagt (og bespist) på en av skolene i Sandefjordsområdet. Foreldre/familier som ønsker å være med, må ordne med innkvartering selv.
Jeg har sjekket hytter på campingplasser og hotellrom i Sandefjord, men det er stort sett allerede fullt denne helgen.
Jeg har foretatt en reservasjon på Sandefjord Motor hotell. De hadde 22 rom igjen, og jeg har reservert 12 av dem; 2 tresengsrom, 7 dobbeltrom og 3 enkeltrom. Beliggenheten på dette hotellet er ikke veldig spennede, det ligger ute ved E18, men standarden er ok. Og prisene er som følger:

Tre-sengsrom kr 1320,-
Dobbeltrom kr 1040,-
Enkeltrom kr 815,-

Les om hotellet her: http://www.sandefjordmotorhotel.no

Hvis noen av dere allerede nå ønsker å bestille noen av disse rommene, ta kontakt med meg.
Men det haster ikke, jeg holder dem frem til sommerferien.

Deltakelse på Sandarcup må laget dekke selv. Vi vil tilby spillerne å delta på dugnader frem mot sommeren for selv å bidra til å tjene penger til cupdeltakelsen. Vi vil også starte sparing til deltakelse på cup i utlandet neste år. Deltakelse på dugnader vil være frivillig for den enkelte. Alternativet er at man velger å betale inn hele beløpet selv.

Mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter veldig gjerne, men husk å legge inn navnet ditt i innlegget hvis ikke du har logget på. For å logge på trenger du en Google konto.